Cumhuriyet Parkında düzenlenen törende İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, Atatürk Anıtına çelenk koydu.
İlyas Küçüker İlkokulu bahçesindeki törenlere Karaman Vali Vekili Oğuz Şenlik, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, daire müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.
23 Nisan dolayısıyla şiirler okundu, öğrenciler gösterilerini sundu. Öğrenciler ellerindeki bayraklarla törenlere renk kattı.
Tören, bayram dolayısıyla şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.
Çocuklar 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 103'ncü açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Karaman'da törenlerle kutlandı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: