Karaman'da silahla vurularak öldürülen Mehmet Altınbilek'i öldürdüğü iddia edilen K.A., Altınbilek’in eşi ile R.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Karaman'da Nefise Sultan Mahallesi 249. sokak üzerinde meydana gelen olayda Ereğli açık cezaevinde yatmakta olan Mehmet Altınbilek (32) evine izinli olarak gelmişti.
Mehmet Altınbilek eşi Ayşe Altınbilek ile birlikte evde iken çiftin evine kimliği belirsiz kişilerin geldiği iddia edilmiş çıkan tartışmada, Mehmet Altınbilek vücuduna isabet eden kurşunlarla ile yaralanmıştı.
Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı hayatını kaybetmişti.
Evde polis ekiplerinin yaptığı aramada ise bir tabanca bulmuş, tabancanın balistik incelemeye alınmıştı.
EŞİ İFADEYE ALINDI
Olayı genişleten polis ekipleri önce Ayşe Altınbilek’i ardından öldürülen şahsın arkadaşlarını ifadeye aldı.
İfade veren Ayşe Altınbilek, eşiyle birlikte evde oturdukları sırada kapının çaldığını kapı açıldığında ise tanımadıkları kişilerin önce kocasını sonra kendisini darp ettiğini, daha sonra kimliği belirsiz kişilerin eşini ateş ederek evden kaçtıklarını söyledi.
KOMŞULARI SİLAH SESİ DUYMAMIŞ
Bunun üzerine komşuları ile konuşan polis ekipleri ise kavga ve silah sesi duymadıklarını aktardı. Ekipler ayrıca bölgedeki tüm güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayı derinleştiren polis ekipleri öldürülen şahsın arkadaşlarının ifadelerine başvurdu.
OLAYIN ARKASINDA GÖNÜL İLİŞKİSİ ÇIKTI
Arkadaşları genç kadının yaklaşık 6 aydır, aynı iş yerinde çalışan patronu K.A. (37) ile gönül ilişkisi yaşadığını iddia etti.
Bunun üzerine gözaltına alınan K.A. ifadesinde her şeyi itiraf etti. K.A. sorgusunda Mehmet Altınbilek’i kendisinin öldürdüğünü itiraf etti.
Polis K.A.’nin ifadesine dayanarak kendilerine olayda yardımcı olduğu iddia edilen R.A.’yı da gözaltına aldı.
R.A. ise ifadesinde hiç bir şeyden haberinin olmadığını, sadece patronu K.A.'yı isteği üzerine arabayla alıp adrese götürdüğünü ve daha sonra haber vermesi üzerine aynı adresten geri aldığını söylediği ileri sürüldü.
EŞİNİN EVDE OLDUĞUNU HABER VERMİŞ
Ayşe Altınbilek’in, iş yerinden izin alıp arabası ile eşi Mehmet Altınbilek'i Ereğli Cezaevinden alıp evlerine getirmiş daha sonrada sevgilisi K.A.'ya haber ederek eve geldiklerini söylediği ileri sürüldü. K.A.’nın daha sonra eve gelerek Mehmet Altınbilek'i öldürdüğü iddia edildi.
ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
Emniyetteki ifadeleri tamamlanan Ayşe Altınbilek, sevgilisi ve patronu K.A. ile R.A. çelik yelek giydirilerek geniş güvenlik önlemleri altında tutuklanma talebi ile adliyeye sevk edildi.
TUTUKLANDILAR
Adliyeye sevk edilenlerden Ayşe Altınbilek ile Altınbilek’in sevgilisi ve patronu K.A. ile R.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: