Yunus Emre Konferansa Salonunda düzenlenen programa, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, CHP Karaman İl Başkanı Ayşegül Yıldız, milletvekili adayları, siyasi parti il başkanları, parti üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından CHP Karaman İl Başkanı Ayşegül Yıldız ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik selamlama konuşması yaptı.
Daha sonra CHP Karaman Milletvekili Adayları İsmail Atakan Ünver, Yusuf Baştuğ ve Hasan Ehliz söz alarak konuşma yaptı.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise “Karaman’ı millet ittifakının destekleriyle ve sizin içinizden çıkmış örgütün içinden çıkmış bir milletvekilimizin İsmail Atakan Ünver’in gayretleriyle, söylemleriyle önce derdi TBMM’de dile getirilen haykırılan ardından Türkiye’de gündeme gelen bir şehir haline getirdik.
Karaman’da Mustafa Doğan’ımız vardı ama şimdi Ermenek Belediye Başkanımız Mustafa Bozcu’da aramıza katıldı. Zaten millet ittifakının oylarıyla Ermenek’te belediye bizdeydi. Başkanımızın genel siyasetle ilgili tasarrufundan sonra Mustafa başkan CHP İlçe Başkanımız Ermenek’te bu zorlu onuru görevi üstlendi.
Hasan Ehliz Adayımız partide emeği olan her görevde bulunmuş bir başkanımız. Üçüncü sırada görev aldı. Bizim için kendisi çok kıymetli. İkinci sırada geçen seçimin üçüncü sırasındaki kardeşim Yusuf var. Genel Merkezde Gençlik Kolları katında ne zaman asansörden insek çalışkan, azimli, Karaman’ı ve ülkesini seven bir kardeşimiz.
5 kadın il başkanımız var onlardan bir tanesi Karaman’da. Ayşegül başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz. Karaman’a ayak bastığımızdan itibaren eskiye dönük çok daha güzel bir enerji var. İttifak partilerimizin il başkanlarının gözlerinde bir ışıltı var. Artık Karaman’da bir şeylerin değiştiğini hep beraber görüyoruz. Hep beraber takip ediyoruz.
16 ilde 6 parti, 65 ilde de 5 parti bir araya gelelim dedik. Birimizin yetmediğine öbürümüzün nefesi yetsin. Birimizin eksik bıraktığını öbürümüz tamamlasın. Ama oylar saraya gitmek yerine milletin vekillerine dönüşsün. Bu işbirliği sayesinde en kötü ihtimalle Türkiye'de 40'a yakın fazla milletvekili çıkarıyoruz." dedi.
Konuşmaların ardından Karaman'ın CHP'li milletvekili adayları tanıtıldı.
CHP Milletvekili Adaylarını Kamuoyuna Tanıttı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaman Milletvekili adayları düzenlenen toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: