CHP’de oluşturulan Çalışma Grupları ile Seçim çalışmalarına yoğunlaşırlarken, dün Basın kuruluşları ziyaretleri kapsamında Gazetemize de bir ziyaret gerçekleştirildi.
CHP İl Başkanı Ahmet Recai Evcen başkanlığındaki heyette Merkez İlçe Başkanı Mustafa Mut ve Danışmanlar Eda Gökbay ile Fikriye Delen Gazetemizi ziyaret ettiler.
‘Karaman’ı Daha Yaşanılabilir bir Kent Yapmak’ için Belediye Başkan Adayı Recep Sertçelik ile Karaman’da başarıya ulaşacaklarını belirten İl Başkanı Evcen, çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.
CHP Heyetinden Gazetemize Ziyaret
31 Mart 2024 Mahalli Seçimleri için Siyasi Partilerde Belediye Başkan Adayı belirleme çalışmaları sürerken, Karaman’da Recep Sertçelik üzerinde karar kılarak Belediye Başkanı Adayı olarak açıklayan CHP’de yoğun bir çalışma yürütülüyor.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: