Kadınların her alanda vazgeçilmez kıymetler olduğunu belirten Büyükkarcı, “Türk kadını aile, Millet, Devlet ve toplumsal hayatın en merkezinde önemli roller üstlenmiştir’’ dedi. Türk kadınının cesur ve vatansever tutumuyla destanlaştığının altını çizen ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı mesajında;
“Anadolu kadını Kurtuluş mücadelesinde Cumhuriyet’e giden yolu, 15 Temmuz’da da bizzat Cumhuriyetin kendisini canı pahasına korumasını bilmiştir. Kadınlarımız dün olduğu gibi bugünde toplumsal her olayda kendilerine düşen görevi layığı ile yapmıştır. Toplumun inşasında görev alan kadınlarımız, çocuklarımızı geleceğe hazırlamakta, Milli, Manevi, kültürel değerlerine bağlı, ahlaklı bireyler yetiştirerek neslin güçlenmesine hizmet etmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarken, kadın haklarının iyileştirilmesi bakımından çalışmaların artarak devam etmesini diler, yürekleri sürekli sevgi dolu başta şehit anneleri, şehit eşleri olmak üzere tüm kadınlarımıza saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: