Eğitim sonunda düzenlene sertifika töreninde bir konuşma yapan İl Müdürü Bulut “Üretimin her noktasında olan üreticilerimize eğitim çalışmalarımıza Mesudiye köyünde başladık, Daha sonra Kılbasan köyümüzde ve şimdi de Bozkandak köyümüzle devam ediyoruz. Kırsal Kalkınmada en önemli role sahip olan üreticilere yönelik eğitim çalışmalarımız devam edecek. Bozkandak köyünde 5 gün süren eğitime katılım sağlayan üreticilerimize ve Köy Muhtarımız Bilal Uysal’a teşekkür ediyorum” dedi.
Sertifika töreninden sonra kursiyerlere Sağım öncesi ve sağım sonrası dezenfektan ile meme temizlik kiti dağıtımı yapıldı.
Bozkandak Köyünde Çiftçi Eğitimleri Sona Erdi
Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce Bozkandak köyünde Hayvancılık yapan üreticilere yönelik düzenlenen Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni Sanitasyon eğitimi sona erdi.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: