BAKAN ELVAN KARAMAN BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ise tekrar baba ocağında olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Karaman’ın son 14-15 yılda bu noktaya gelmesinde Karaman Belediyesi’nin önemli bir işlevi olduğunu söyledi. Bakan Elvan yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Öncelikle şunu ifade ediyorum. Başkanımız Ertuğrul Bey’in göreve gelmesinde sonra Karaman’da ki yatırımlarımız hız arttı. Karaman’ın çehresini değiştiren bir yapıya dönüştü. Soyadı gibi Çalışkan olan bir kardeşimiz. Ben kendisini tebrik ediyorum. Benim bu odada teker teker projeler üzerinde çalıştığım zamanlar çok oldu. Çok şükür çalışanının maaşını ödeyemeyen bir belediyeden büyük yatırımlara imza atan bir belediye durumuna geldi. Şunu açıkça ifade edeyim, Karaman Belediyesi birçok belediyeye de danışmanlık ve önderlik yapmaktadır. Özellikle sıkıntı içerisinde olan belediyelere katkı sağlamaktadır. Milletvekillerimiz ve Başkanımızla birlikte her zaman görüşüp şehrimizin kalkınması konusunda biz de gerekli desteği sağlıyoruz. Biz her zaman Karamanımız için bir şeyler yapalım, üretelim içerisinde olduk. Son 7-8 yıl içerisinde önemli başarılar elde edildi. Bu da birliktelik sayesinde oldu. Bu anlayış devam ettiği sürece Karamanımız da daha çok güzel şeyler olacağına inanıyorum.”
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Bakan Elvan'a günün anısına 'Ney' hediye etti. Ziyaretin sonunda Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyet Başkanı Hüseyin Oğuz ve Gazeteciler Cemiyeti Ahmet Küçükcicibıyık, Bakan Lütfi Elvan ve Başkan Çalışkan’a plaket takdim etti.
Karaman Belediyesi’ni ziyaretin ardından Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Belediye binası karşısındaki esnafları selamladı. Bakan Elvan daha sonra Taş Bina’ya geçerek Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi’ni gezdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: