Bayram, “Cumhurbaşkanımız Ziraat Odası kaydı devam eden çiftçilerimiz bir seferlik ödenen 5 bin liralık ikramiye “çiftçiliğe, çalışmaya devam ediyor” diye ödenmedi. Kırsalda yaşayan çiftçimiz emekli olunca üretimi bırakmaz, bırakamaz. Cumhurbaşkanımız lütfen tabanın sesini duyun. Size sağlıklı bilgi gelmiyor 7464 sayılı Kanunla alınan karar adaletli değil vebal taşıyor. Vereceğiniz bir talimat ile alınan bu karar tekrar revize edilmeli ve emekli çiftçimizin mağduriyeti giderilmelidir. Bu ülkenin toprağını ekerek, hayvanını besleyerek, insanımızın karnını doyurmayı ömür boyu kendine iş edinmiş, ÇKS’ye kaydı olan emekli çiftçilerimiz 5.000 TL emeklilik ikramiyesinden mahrum edilmemelidir” dedi.
Bayram: Emekli Çiftçi İkramiyeden Mahrum Edilmemeli
Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından çalışmayan emekli vatandaşlara bir defaya mahsus ödenen 5 bin liralık ikramiyeden çiftçilik yapan emeklinin yararlanamamasının çiftçiyi mağdur ettiğini söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: