Karaman Defterdarı Aliaddin Karpınar, Gurup Müdürü Kemal Gökbayrak, Gurup Müdürü Hüsnü Çağlayan ve Vergi Dairesi Müdürü Abdurrahim Ersan Karaman SMMMO Başkanı Ali Ankaralı’ya İade-i ziyarete bulundu.
Başkanın esprileri damgayı vurdu.
Başkan ANKARALI hoş geldin konuşmasında; “Sayın Defterdarım ve Değerli misafirlerimiz, Karaman Vergi Dairesi’ne yeni atanan Müdürümüz Abdurrrahim Ersan’ı, Karaman’ın misafirperverliğini en güzel şekilde yansıtmak amacıyla bir buket çiçekle karşılamaktan büyük mutluluk duyduk. Kendisiyle çalışma dönemi boyunca güçlü ve verimli bir iş birliği içinde olacağımıza inanıyoruz.
Abdurrrahim Ersan’ın birçok ilde gösterdiği başarıları, Karaman’da da aynı şekilde tekrarlayacağına olan inancımız tamdır. Bu vesileyle, kendisini aramızda görmekten büyük bir memnuniyet duyduğumuzu belirtir, Mali Müşavir Maliye dayanışmasının en güzel örneklerini sergileyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
Ekonomik sıkıntıdan esnaflarda payına düşeni almıştır. Esastan olmayan usulden ceza yazılmasının esnafı sıkıntıya sokar. Bu zor günleri Esnaf Maliye ve Mali Müşavir işbirliği ile aşacağımıza inanıyoruz” dedi.
Defterdar Karpınar konuşmasında; “Karanfilli, Buketli, Plaketli güzel jestleriniz ve samimi geçen sohbetleriniz için Oda Başkanı Ankaralı ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.
Mali Müşavirler Odası’ndaki bu anlamlı buluşmanın, iki kurum arasındaki dayanışmayı pekiştirecektir. Bu ziyaret, birlikte çalışmanın ve karşılıklı desteklemenin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi” dedi.
Ayrıca 2025 Yılında yapılan saha çalışmaları denetimler ve MEVA (Mekânsal Veri Analiz) Sistemi, Tapu Harçları ve Satışları KURGAN (Kuruluş Gözetimli Analiz) Sistemi üzerine yapılan ve yapılacak denetimlerin çok önemli olduğunu, vatanı sevmenin 85 milyon vatandaşın hakkı olan vergilerin hakkaniyetle beyanı ve ödemesi gerektiğini söyledi. Ve bu vergilerin adaletli tahakkukunda Mali Müşavirlere çok iş düştüğünü belirtti.
Defterdarlığın gerçekleşen ziyaretinde, karşılama komitesinde Oda Başkanı Ali Ankaralı’nın yanı sıra Başkan Vekili Umut Aydın, Sekreter Taner Özcihan, Üyeler Ömer Salih Diler, Veli Akarsu, Disiplin Kurulu Başkanı Fahri Çatav, Denetleme Kurulu Başkanı Yasin Açıkalın yer aldı.
Ziyarette söz alan Vergi Dairesi Müdürü Ersan da konuşmasında; “Öncelikle Sayın Başkan Ankaralı’nın gösterdiği nazik karşılama ve sıcak ilginiz ve bir buket çiçek takdimi için içten teşekkürlerimi sunarım. Bu jest, kurumsal iş birliğimizi ve karşılıklı saygımızı pekiştiriyor. Bu anlamlı armağan, ortak çalışmalarımızın ve dostane ilişkilerimizin bir göstergesidir. Tekrar teşekkür eder, iş birliğimizin devamını dilerim.
Karaman Vergi Dairesi Müdürlüğü’nde görev alacak olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Daha önceki görev yerlerimde kazandığım deneyimleri burada da en iyi şekilde değerlendireceğim. Özellikle mali müşavirlerimizle iş birliği içerisinde çalışmak, onlara değer vermek ve takdir etmek benim için çok önemli. Karaman’da da aynı başarıyı ve iş birliğini sürdüreceğimize olan inancım tam. Sizlerle birlikte nice başarılı çalışmalara imza atmayı dilerim.” dedi.
Hatıra fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.
 
                     
                         
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
        
Yorumlar
Kalan Karakter: