Elvan, bölgemizde terör devleti kurma çabasında olanların var olduğunu ve buna asla izin vermeyeceklerini söyledi. Bakan Elvan, "Müttefiklerimiz olan devletler Afrin Harekatında sessiz kalmayı tercih ettiler" dedi.
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, devletlerin güvenliği açısından yerli savunma sistemlerinin oluşturulmasının son derece önemli olduğunun altını çizdi.
"Savunma sanayi projeleri 2002'de 66 adet ve yerlilik oranı yüzde 20 idi" diyen Bakan Elvan, "Şimdi 555 adet projemiz var ve yerlilik oranı yüzde 65 mertebesinde" bilgisini aktardı.
"SORUNUMU VAR, ÖNLEMLERİMİZİ ALMAYA BAŞLADIK"
Kazan-kazan ilişkisi içerisinde yurt dışındaki güçlü firmalarla iş birliğine de her zaman açık olduklarını ifade eden Kalkınma Bakanı, "Cari açıkla ilgili yapısal bir sorunumuz var. Bununla ilgili önlemlerimizi de almaya başladık" dedi.
Turizm gelirlerinde artış beklediklerini söyleyen Kalkınma Bakanı Elvan, "Bunun da cari açığa pozitif bir katkısı olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.
BAKAN ELVAN: “SORUNUMUZ VAR ÖNLEMLERİMİZİ ALMAYA BAŞLADIK”
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Cari açıkla ilgili yapısal bir sorunumuz var. Bununla ilgili önlemlerimizi de almaya başladık" diye konuştu
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: