BABAOĞLU KOLEJİNDE ‘OTOGARGARA’ OYUNUNU SAHNELENDİ
Babaoğlu Kolejinde, yıl sonu etkinlikleri kapsamında öğretmenler, öğrencileri ile birlikte Yılmaz Erdoğan’ ın yazdığı “OTOGARGARA” adlı oyunu sahneledi.
Etkinlik sonunda bilgi veren okul müdürü Mustafa Ün:” Eğitim öğretim yılı içerisinde akademik çalışmalarımızı tamamlayarak yine bize yakışır şekilde sonuçlar aldık. Ancak sosyal, kültürel etkinliklerimizi ve öğrencilerimizin kendilerini ifade edici çalışmaları yıl sonuna bıraktık. Verimli geçen bir yılı bu etkinliklerle yine süslemek istedik.
Özgüveni yüksek öğrenciler, özgüveni yüksek olan öğretmenlerimize emanet. 500 kişilik konferans salonumuz da öğrencilerimize ve velilerimize en iyi hizmeti sunma noktasında bize kolaylık sağlıyor. Bugüne kadar yapılan etkinliklerde emeği geçen öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımıza teşekkür eder, diğer etkinlikler için kolaylıklar dilerim. Etkinliklerimizi Karaman halkına aktaran basın çalışanlarımıza ve yetkililerine çok teşekkür ederim.” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: