Kulüp Başkanı Ayşe Minik, olay-Of maçlarının ardından yaptığı değerlendirmede, "Hentbol takımımız Karaman'da yine bir ilke imza atarak ikinci olarak Süper Lig yolunda final four'a yükselmiştir. Tabi ki 3'te 3 yaparak ayrılmak bizleri daha memnun ederdi ama kızlarımız ellerinden gelen her şeyi sonuna kadar yaptılar. Kızlarımla her zaman gurur duydum duymaya devam edeceğim. Her şey sadece galibiyet veya mağlubiyet değildir. Sahada her şeye rağmen karakterli duruşlarını hiç bozmayarak bizlere bir kez daha ne kadar karakterli inanmış sporcular ile çalıştığımızı gösterdiler. Bütün sporcularımı ve Baş antrenörümüz İsmail Duran'ı tebrik ediyorum. Ayrıca 31 golle play-off gol kraliçesi olan takm kaptanım Saliha Hatun Çelik'i de kutluyorum" dedi.
Ayşe Minik: Kızlarımla hep gurur duydum. Duymaya da devam edeceğim
Play-offf maçlarında iki galibiyet ve bir mağlubiyet alarak grubu ikinci sırada tamamlayan ve 27-29 Nisan tarihlerinde Anlara’da oynanacak dörtlü final maçlarına katılmaya hak kazanan Karaman Minik Atılım Spor Kulübü Başkanı Ayşe Minik, “Kızlarımla her zaman gurur duydum ve bundan sonrada duymaya devam edeceğim” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: