Gazetemizin edindiği bilgilere göre, akşam saatlerinde Ayrancı ilçesine bağlı Pınarkaya, Çat, Melikli, Divle ve Buğdaylı köylerinde kuvvetli sağanak yağış etkili oldu.
Yağışın ardından köyün içinden geçen dere taştı. Taşan dere sonrası köyler sular altında kaldı.
Evler ve ağırları su basarken, Pınarkaya köyünde 13, Melikli köyünde ise 10 koyunun telef olduğu bilgisi edinildi.
Bölgeye Ayrancı Belediyesi tarafından iş makinalarının gönderildiği öğrenildi.
Sel sonrası köylerdeki ev ve ahırlarda büyük capta maddi hasar oluştu.
Karaman Vali Yardımcısı Mehmet Yasin Erkan, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı ve Ayrancı Jandarma İlçe Komutanı Jandarma Teğmen Elif Baltacıoğlu da bölgeye giderek incelemelerde bulundu.
Ayrancı'nın köylerini sel vurdu çok sayıda köy sular altında kaldı
Karaman'ın Ayrancı ilçesine bağlı köylerde kuvvetli yağışın ardından dere taştı, çok sayıda köy sular altında kaldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: