Anavatan Partisi Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Genel Merkez MKYK Üyesi Karaman İl Başkanı Mert Durmuş Şenkal, Genel Merkez Karaman İl Koordinasyonu ve Bölge Başkanı Aziz Göktaş ile birlikte Karaman’da tüm teşkilatlarını kurup İl ve İlçe kongrelerini tamamlayıp 2023 ve 2025 seçimlerine tam kadro olarak hazır olduklarını söyledi.
Anavatan Partisi Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısının açıklamasında Anavatan partisi olarak Türkiye’nin tüm illerinde teşkilatlanmalarını tamamladıklarını ve seçimlere tam kadro olarak hazır olduklarını söyledi.
Karaman İl Başkanı Mert Durmuş Şenkal, “Karaman’ı il yapan Anavatan Partisi’ne tüm Karaman halkından destek bekliyoruz. En kısa zamanda da Anavatan Partisi Karaman il binasını da yakın da açacağız.” dedi.
Anavatan Partisi Karaman Teşkilatlanmasını Tamamladı


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: