Vekil Şeker, Vali olayına el attı

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu hakkında girişimlere başladı.

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Karaman Belediyespor ve 32 Isparta spor arasında Ispartada oynanan maçta Belediye Başkanımız Sayın Savaş Kalaycıya ve Karaman Belediyespor  Yöneticilerimize yapılan hareket, ne sporun centilmenliğine ne de kültürümüzde olan misafire yapılması gereken tavır ve davranışa uymuştur. İdarecilerimizin yapacağı başvuruların takipçisi olacağız." ifadelerine yer verdi. 

Ayrıca AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker'in, Karaman'ın hakkını savunmak ve  yapılan bu terbiyesizliğin tüm halkımıza yapıldığı görüşü ile Ankara'da girişimlere başlayacağı öğrenildi. 

NE OLMUŞTU?

Isparta 32 Spor - Karaman Belediyespor maçta öncesi protokol tribününde olaylar çıkmış, protokol tribününe Isparta Valisi'nin talimatıyla Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Karaman Belediyespor yöneticileri içeriye alınmamıştı.

Ispartalılar Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'yı protokol tribünü önünde yaklaşık 20 dakika bekletmiş, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, yaşanan mücadele ve söz düellosunun ardından "Ben giriyorum ne yapacaksanız yapın, olay çıkacaksa çıksın" diyerek protokol tribününe girmiş zorlada olsa maçı seyretmişti.

Karaman Belediyespor yöneticileri de Isparta 32 Spor yöneticileri Valinin talimatları ile çirkin muamelelere maruz kalmış, Karaman Belediyesporlu yöneticiler seyirci tribününe polis tarafından zorla götürülmüştü.