VALİ MERAL YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

TAKİP ET

Karaman İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü ekipleri, 2018 programı doğrultusunda yol düzenleme, genişletme ve asfalt çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürmeye devam ediyor.

Beydili Köyünde ve Kazımkarabekir-Sığırcı yolunda devam eden yol genişletme ve güzergah değiştirme çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Fahri Meral, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğünden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Çalışmaların büyük kısmının tamamlanmış durumda olduğunu belirten yetkililer, çalışmaların sona ermesiyle yollarımızdaki yol genişliğinin artacağını; aynı zamanda kazı-dolgu çalışmaları ile güzergah değişikliği sayesinde yolda kaza riskinin de ortadan kalkacağını belirttiler.

Bölgede çalışmaları yürüten İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri ile de bir araya gelip sohbet eden Vali Meral ve beraberindeki yetkililer: “ Özveriyle çalışan arkadaşlarımıza biz de teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyoruz. İnşallah 2018 programı doğrultusunda hizmetlerin aksamadan yürütülebilmesi için var gücümüzle tüm ekip arkadaşlarımızla çalışmaya devam edeceğiz ” dediler.