Vali Akkoyun ziyaretlerini sürdürüyor

TAKİP ET

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Şehit Ailelerine Yardım ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Mustafa Bayad ve beraberindeki dernek üyeleriyle bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.
Daha sonra Dernek Başkanı Mustafa Bayad’dan Derneğin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Tuncay Akkoyun, Şehit ailelerinin sorunlarının çözümünde Valilik makamı ve kurumlarımız  olarak her zaman destek olunacağını vurgulayarak  “Sizler bizlere şehitlerimizin emanetisiniz, Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz bizim en önemli değerlerimizdir.” dedi.
Akkoyun Muharip Gaziler Derneğini Ziyaret Etti
Vali Tuncay Akkoyun Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Behiç Baş ve Dernek üyeleriyle bir süre sohbet edip, sorun ve taleplerini dinledi.
Derneğin çalışmaları ile ilgili Behiç Baş’tan bilgi alan Vali Tuncay Akkoyun, “Cennet Vatanınımızı, şanlı Bayrağımızı ve kutsal değerlerimizi korumak ve savunmak için ülkemizin her karışında ve ülkemizin dışında, en zor koşullar altında canlarını ortaya koymaktan bir an geri durmayan Gazilerimiz, milletimizin iftihar sebebidir. Devletimizin her daim yanlarında olduğunu bu vesile ile bir kez daha ifade ediyorum.” dedi.
Vali Akkoyun’dan Muhtarlar Derneğine Ziyaret
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.
Ziyarette Dernek Başkanı Ali Öngay ve dernek üyeleriyle bir süre sohbet eden Vali Tuncay Akkoyun, muhtarların sorunlarını, görüş ve taleplerini dinledi.
Muhtarların köylerde ve mahallelerde çok önemli görevler üstlendiğini ayrıca devlet ile vatandaş arasında bir köprü vazifesi gördüğünü ifade eden Vali Tuncay Akkoyun, “Özellikle son yıllarda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve himayelerinde muhtarlarımıza sosyal haklar ve yasal statüleri konusunda önemli adımlar atıldı ve iyileştirmeler yapıldı. Muhtarlar bu sayede, yeni imkan ve haklar ile hakettikleri konuma ulaşmışlardır. Muhtarlarımızın da daha fazla gayretle ve fedakarlıkla görevlerini yerine getirdiklerini” ifade ederek,  gayretli çalışmalarından dolayı Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay ve Dernek üyelerine teşekkür etti.