Turizm Çalıştayı

TAKİP ET

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman'da Ulusal ve Uluslararası Turizm Acentelerinin bir araya geleceği Turizm Çalıştayı yapacakları belirtti.

Çalışkan, yaptığı açıklamada, turizm çalıştayının 22-24 Nisan tarihleri arasında düzenleneceğini bildirdi.

Başkan Çalışkan, “Karaman'da turizmle ilgili çok önemli iki tane etkinliği gerçekleştiriyoruz. Birincisi Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy’un destekleriyle 22-23-24 Nisan tarihleri arasında Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Ulusal ve Uluslararası Turizm Acentelerini Karaman'da bir araya getiriyoruz. Bu bizim için çok önemli. 
Neden önemi; biliyorsunuz Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Türkiye'deki turizmin acentelerinin başı. Hem Türkiye'yi dünyaya pazarlayan hem de dünyayı Türkiye'yi pazarlayan gurubun başında. 22-24 Nisan tarihleri arasında Karaman’da Turizm Çalıştayı’nı Başaran Ulusoy ve Turizm Bakanımızın burada olacağı geniş çaplı bir turizm çalıştayı yapacağız” diye konuştu. 
KARAMAN BERLİN FUARINA KATILIYOR
Başkan Çalışkan, dünyanın en önemli fuarlarından olan Berlin Fuarına Karaman’ın da katılacağını aktararak, şöyle konuştu:
“Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Herkes Almanya Berlin Fuarını över bu bir fuarın haricinde turizm borsasıdır. Bütün dünya ülkeleri orada ülke olarak katılıyor. İl olarak da katılabilir. Karaman 9-13 Mart tarihleri arasında Türkiye standı içerisinde yer alacak. Karaman ender illerden bir tanesi olacak. Türkiye’nin stantlarının içerisinde Karaman ili de dünya fuarlarında yer almış olacak. Karaman turizm açısından tanıtılmış olacak. Karaman’ı orda tanıtmak değil, oraya gelenlere broşür vermek değil orda ülkelerin aynı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) gibi, turizm ofislerinin olduğu bir yer.”