"Teşekkürler Karaman Belediyespor"

TAKİP ET

KAREV Kurucu Başkanı Veli Bozkır, Karaman Belediyespor’un 3. Lige çıkmasından dolayı mesaj yayınladı.

Bozkır, mesajında, “Teşekkürler, teşekkürler. Karaman adına size sonsuz teşekkürler. İki bayramı bir arada yaşama imkanı bulduğumuz için bin kez teşekkürler.

Sporun temel amacı insanları mutlu etmektir.

Kar demeden, yağmur demeden, sıcak demeden, soğuk demeden, haftalarca süren çetin bir mücadele sonunda hedefe ulaşmak mutlulukların en büyüğü olsa gerek.

“Karaman Belediye Spor 3. Ligde” haberi gurbette olan bizleri çok mutlu etti, duygulandık, gururlandık, göğsümüz kabardı.

Hepimizi gururlandıran bu başarının mimarları Karaman Belediye Spor yöneticilerini, sahada ter döken futbolcuları, onları yalnız bırakmayan (12. Oyuncu) taraftarları, maddi desteklerini esirgemeyen spor sevdalılarını, emek veren, gönül veren herkesi kutluyoruz. 

Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (KAREV) ailesi olarak futbol takımımızın yanındayız. Karaman sevdalısı vakıf kurucu üyelerimiz ile birlikte hedefi daha da ileriye taşımak için mücadelenize ortak olacağız.

Bize çifte bayram yaşatan herkese KAREV adına teşekkür ederiz.

Karaman mutlu, KAREV mutlu. Karaman Belediye Spor’un yolu açık olsun. Yılların özlemini gideren Karaman sevdalılarını unutmayacağız. 

Karaman’a 3. Lig hayırlı olsun ve herkesin Kurban Bayramı kutlu olsun” dedi.