ŞEHİRDEN KISA KISA..

TAKİP ET

KARAMAN'DA TRAFİK KAZALARI: 3 YARALI

KARBONMONOKSİT GAZINDAN ZEHİRLENEN AİLE HASTANEYE KALDIRILDI

Karaman’da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 4 kişilik aile hastaneye kaldırıldı.
Beyazkent Mahallesi 1008 Sokak No:103/1 sayılı ikamette oturan R.D. ve N.D. ile çocukları M.D. ve İ.D. sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlendi.
Aile ambulansla Karaman Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Şahısların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

KARAMAN’DA TRAFİK KAZALARI: 3 YARALI

Karaman’da meydana gelen trafik kazalarında, 3 kişi yaralandı. 
Ermenek İlçesi Seyran Mahallesi Lütfü Elvan Caddesi üzerinde İ.Ö. sevk ve idaresinde bulunan 70 E 6416 plaka sayılı otomobil ile seyir halinde iken, otoyu ağaçlık alana düşürmesi sonucu yaralandı.
Ermenek Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
Yeşil Ada Mahallesi Mut Caddesi üzerinde şüpheli M.A. sevk ve idaresinde bulunan 70 FY 657 plaka sayılı otomobil ile yaya olan R.G.’ye çarptı.
Yaralanan şahıs Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 
Valide Sultan Mahallesi Kazım Karabekir Paşa Caddesi üzerinde E.A. sevk ve idaresinde bulunan 70 EF 738 plaka sayılı otoya maddi hasarlı trafik kazası yapıp durduğu esnada, arkadan gelen S.C.E. sevk ve idaresinde bulunan 06 FR 0511 plaka sayılı otomobile arkadan çarptı.
Kazada otomobil içerisinde bulunan Y.A. hafif şekilde yaralandı. Yaralı Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.