SARIVELİLER'DE RAMAZAN COŞKUSU

TAKİP ET

İlimiz Sarıveliler İlçe Belediyesi, 13.07.2015 Pazartesi Kadir Gecesi günü,

Şehit yakınları ve gaziler, daire amirleri,  siyasi parti temsilcileri, il genel meclis yeleri, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaflar, muhtarlar ve vatandaşları kurulan iftar sofrasında buluşturdu.

İlçe Anıt alanında gerçekleştirilen 2000 kişilik iftar yemeğine ilçe halkı yoğun katılım gösterirken İlçe Kaymakamı Ali Öner, Karaman Milletvekilleri Recep Konuk, Recep Şeker, Belediye Başkanı Hayri Samur, Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, İlçe Müftüsü Fatih Yıldız ve Ak Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü ’de iştirak etti.
Sıraya girip yemeğini alan Milletvekilleri Konuk, Şeker ve Belediye Başkanı Samur vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.
İftar yemeği sonrası konuşma yapan Belediye Başkanı Hayri Samur; “Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçları, yapmış olduğumuz ibadetlerimizi Cenab-ı Hak kabul etsin. Bu sene iftar yemeği programını geçtiğimiz yıllara göre biraz farklı düşündük. Dolayısıyla şu anda vatandaşlarımızla burada bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde hem kaynaşmamıza vesile olması anlamında hem de birlik ve beraberliğimizin sergilenmesi anlamında önemli iftarlardan birisidir. Davetimize icap eden Kaymakamımıza, Milletvekillerimize ve bütün konuklarımıza teşekkür ederim.” dedi.