KAT SANATI VE GİYİM TEKNOLOJİLERİ SERGİSİ AÇILDI

TAKİP ET

Kazımkarabekir İlçe Halk Eğitim Müdürlüğümüzde Eğitimi tamamlanan Kat sanatı ve Giyim Teknolojileri kurslarımızın sergisi açıldı.

 Sergi açılışına  İlçe Kaymakamı Ramazan Polat,Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, İl Genel Meclis Üyeleri  İftadiye Yıldız, Hayri Ay, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuğba Alanlı, İlçe Protokolü ve çok sayıda vatandaş ile kursiyerler katıldı.

Kesilen kurdele ile açılışı yapılan sergide kısa bir konuşma yapan Kaymakam Ramazan Polat yıl boyunca büyük emekler vererek serginin açılışına katkı sunan tüm bayan kursiyerlere teşekkür ederken, “Kazımkarabekirli hanım kardeşlerimiz Halk Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde verilen eğitimler kapsamında el emeği göz nuru dökerek hazırladıkları ürünleri burada sergileme imkanına kavuşacak. Kendilerini iyi yetiştiren hanım kardeşlerimiz inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda kendi iş yerlerini de açarak ticaret hayatına atılacaklardır. Bizler de bu konuda kendilerine her daim katkı ve destek sunmaya hazırız. Tüm halkımızı bu güzel sergimizi gezmeye davet ediyorum.” diyerek vatandaşlara çağrı yaptı.