Karamanlılar tiyatroya doyacak

TAKİP ET

27 Mart Dünya Tiyatro Günü öncesinde Karaman'a arka arkaya tiyatro oyunları gelmeye devam ediyor. 22 Mart Salı akşamı Özka Tur tarafından organize edilen 'Şaşkın Aşıklar' adlı tiyatro oyunu KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonunda sahnelenmişti.

Bu oyunun hemen ardından Ahmet Çevik, Sinan Bengier, Yelda Alp, Aylin Kabasakal, Cengiz Güleryüz ve Serhan Atak ile eğlenceli bir komedi olan ’’Piknik Sepeti’’ oyunu 24 Mart Perşembe günü saat 20.00’de Piri Reis Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.
Bu oyunun bilet satış noktalarının Vagon, Atilla Breakfeast, Nazif Kara Köfte Kokoreç, Express Lounge ve Biletix olduğu açıklandı.
Yine Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Turne organizasyon ve program birimince 27 Mart Dünya Tiyatro Günü Festivali kapsamında “Düğün Alayı” isimli tiyatro oyunu da Karaman’da tiyatro severlerle buluşacak.
Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından getirilecek olan tiyatro oyunu 26-27 Mart tarihlerinde saat 20.00’de Piri Reis Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Tiyatro biletlerinin biletinial.com adresinden temin edilebileceği açıklandı.
Düğün Alayı tiyatro oyununda Ruhi Sarı, Murat Makar, İlker Kalay, Sibel Tomaç ve Elif Çelik rol alıyor.