Karaman Gastronomi Ve Turizm Derneği '4.Uluslararası Turizm Ve Lezzet Festivali'ne Katılıyor

TAKİP ET

Karaman Gastronomi ve Turizm Derneği Başkanı Meryem Evcen ve Yönetim Kurulu üyesi Gül Tanrıverdi festival öncesi gazetemizi ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Meryem Evcen, Afyonkarahisar’da bu yıl 7-9 Ekim tarihleri arasında 4.’sü düzenlenecek ‘Gastro Afyon Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali’ne Karaman’ı temsilen katılacaklarını söyledi.

Karaman’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Evcen yaklaşık 500 kişiye Duru Bulgur’un katkılarıyla bulgur pilavı ikram edeceklerini, Karaman Hatuniye Meslek Lisesi öğrencilerinin liseler arası yarışmaya katılacaklarını belirtti.

Karaman’ın yöresel yemekleri ile yarışmaya katılacaklarını ifade eden Meryem Evcen ve Gül Tanrıverdi; “Bu tür etkinliklere katılım sağlamak, güzide şehrimiz Karaman’ın tanıtımına önemli katkılar sağlamaktadır. Biz bu yıl ikinci kez katılacağız, ünlü şefler ile yarışacağız. Çok iyi hazırlıklar yapıldı. Karaman koyunu et yemeğimiz, obruk peyniri sosu ile yarışmaya katılacak. Bu süreçte desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz Duru Bulgur'a Yurtsever Petrol' e ve Aşçımız Elvan Sümer'e teşekkür ederiz” dedi.