KARAMAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MANSURDEDE MAHALLESİNDE "HUZUR TOPLANTISI" YAPTI

TAKİP ET

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Karaman’daki bir kıraathanede gerçekleştirdiği “Mahalle Huzur Toplantısına” ilişkin açıklama yaptı. Müdürlükten yapılan açıklamada, “Kamu hizmetlerinin sunumuna ilişkin olarak Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar hakkında, vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikayetlerinin değerlendirilmesi, sorunlara yerinde çözüm üretilmesi amacıyla 16.01.2019 günü Toplum Destekli Şube Müdürlüğümüz organizesinde, İlimiz Mansurdede Mahallesi 95 Sokak üzerinde bulunan bir kıraathanede “Mahalle Huzur Toplantısı” düzenlenmiştir.

İl Emniyet Müdürümüz Fikret Bayraktar, İl Emniyet Müdür Yardımcılarımız ve Şube Müdürlerimizin katılımı ile düzenlenen toplantıya mahalle sakinleri ve esnaf büyük ilgi göstermiştir.

Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirilen mahalle sakinlerinin talep, öneri ve görüşleri konusunda yapılan değerlendirmeler kapsamında, trafik konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar, çocuklarımızın suç ve şiddete maruz kalmalarının önlenmesi için öncelikli olarak ailelerin çocukları duyarlı bir şekilde takip etmeleri, iletişim araçları üzerinden yapılan eksik veya yanlış bilgi içeren paylaşımların İlimiz açısından olumsuz yansımalarının olabileceği dikkate alınarak bu tür paylaşımlara itibar edilmemesi vb. konularda gerekli uyarılarda bulunulmuştur” denildi.