Karaman'da motosiklet sürücülerine kask dağıtıldı

TAKİP ET

Karaman'da "Hayatıma Kastım Yok, Kaskım Var" projesi başladı

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü, "Hayatıma Kastım Yok, Kaskım Var" projesi kapsamında kentteki motosiklet sürücülerine kask dağıttı.

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri motosiklet kazalarında ölüm ve yaralanmaların önüne geçmek amacıyla "Hayatıma Kastım Yok, Kaskım Var" projesi kapsamında Cumhuriyet Parkında motosiklet sürücülerine kask dağıtımı gerçekleştirdi.

Düzenlenen dağıtım programına Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı. 

Programda konuşan İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, Karaman’da motosiklet kullanıp da kaskı olmayan sürücülere kask dağıttıklarını söyledi.

Bayraktar, “Gördüğümüz kadarıyla Karaman’da son birkaç seneye göre kask kullanan vatandaş sayısı çok arttı. Trafik kurallarına uyan vatandaş sayısı da aynı şekilde artış gösterdi. Ama bu oranı biraz daha artırmak istiyoruz. Her vatandaşın, motoru kullanan ve arkada oturan vatandaşın kask kullanmasını istiyoruz. Biz burada buna dikkat çekmeye çalışıyoruz” dedi. 

Proje kapsamında 150 adet kask Karaman Valisi Fahri Meral ve İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar tarafından motosiklet sürücülerine dağıttı.