KARAMAN'DA İLK, LİSE TANITIM GÜNLERİ

TAKİP ET

KARAMAN'DA İLK, LİSE TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR

Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından, bu yıl Karaman'da ilk defa düzenlenecek olan ‘Lise Tanıtım Günleri’ 5-6 Nisan'da yapılacak. 

OKULLARINI KLİPLE TANITIYORLAR

Lise Tanıtım Günlerine İrfan Ataseven Anadolu Lisesi Okul Tanıtım Ekibi okullarının tanıtımı için broşür, kitap ayracı ve ayrıca, geçen yılki ‘Çanakkale İçin Söyle’ Klipini hazırlayan ekip bomba gibi bir okul tanıtım klipi ile iddialı bir tanıtım hazırladı.

Diğer yandan Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Güzel Sanatlar Liseleri de okullarını en iyi şekilde tanıtmak için ekip olarak güzel bir çalışma yaptılar ve yarın yapılacak açılışla da dikkatleri üzerlerine çekecek.

Karaman’daki tüm Liselerin katılımı ile Ömer Dinçer İmam-Hatip Lisesi Spor Salonunda yarın saat 10.00'da yapılacak açılış ile Karaman’daki Liseler açacakları stantlarla okullarını tanıtacaklar.

Milli Eğitim Müdürlüğü de 8. Sınıf öğrencilerini Lise Tanıtım Günleri etkinliğine götürerek öğrencilerin Liseleri daha iyi tanımalarını sağlayacağı öğrenildi.