Kapar, inceleme ve ziyaretlerini sürdürüyor

TAKİP ET

Kapar, yerinde yaptığı incelemelerini sürdürmeye devam ediyor

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, İlçe ve köylerimizde gerek kurum ziyaretleri gerekse köy ziyaretleri ile vatandaşlar ile birebir görüşmelerini ve yerinde yaptığı incelemelerini sürdürmeye devam ediyor.

Bu kapsamda önceki gün Kazımkarabekir Kaymakamlığına yeni atanan Mehmet Ali Atak’ı, Kazımkarabekir Belediye Meclis Üyesi İftadiye Yıldız ve Kazımkarabekir İlçe İl Genel Meclis Üyeleri Durmuş Demirci ve Durmuş Kılbasanlı ile birlikte ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyen Kapar, Dün Yollarbaşı köyümüzde yeni yapılan saman balyası tarlasında çıkan yangın haberi ile köye giderek Köylüler ve Kazımkarabekir İtfaiyesi tarafından yapılan yangın söndürme çalışmalarını takip etti ve köylülerimize geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yollarbaşında Özkez Göletine giderek göletin doluluk oranının Yollarbaşı köyümüzün sulama sorununa biraz da olsa katkıda bulunduğu kanaatinde olduğunu dile getiren Kapar, özellikle bu gölet yapılacağında ‘Devlet boşa masraf yapıyor’ diyerek mani olmak isteyenlere en güzel cevabın göletin şu anki hali olduğunu söyleyerek ‘Devlet boşa Yatırım Yapmaz’ sözünün altını çizdi.

Yollarbaşı’nın ardından Başkışla köyümüzde vefat eden Ali Karabacak’ın cenazesine katılarak taziyelerini ileten Kapar, cenaze sonrası Başkışla köyü Muhtarı İsmail Buğday’ı ziyaret ederek köyün güncel sorunlarını görüştü.

Ziyaret ve incelemelerine Morcalı Köyünde Murat Öz isimli köylünün İl Özel İdaresi sorumluluk alanındaki yolda sürekli su birikmesi nedeni ile yıllardır süregelen sorununu yerinde inceleyerek devam eden Kapar, önümüzdeki günlerde bu vatandaşımızın sorununun halledileceğini belirtti.

Morcalı köyümüzün ardından İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürü Hüseyin Alparslan ile birlikte Yazılı Köyümüze geçen Kapar, Muhtar Hüseyin Köpüklüoğlu ile birlikte Yazılı Köylüleri tarafından yıllardır talep edilen Karayollarına ait yoldan geçmek üzere küçük ve büyükbaş hayvanların geçebileceği bir altgeçit istenen yolda incelemelerde bulundu. Önümüzdeki günlerde bu altgeçidin yapılarak köylülerimizin yıllardır süregelen bu sorununun da ortadan kalkacağını belirtti.

Son olarak Esentepe Mahallesinde Muhtar Ali İhsan Bayram ile birlikte köy içindeki asfalt yolda oluşan sorunların giderilmesi için yolda incelemelerde bulunan Kapar, İl Özel İdaresi Asfalt Yama Ekiplerinin ve Köylerdeki Zirai İlaçlama ekiplerinin çalışmalarının devam etmekte olduğunu belirterek ziyaret ve incelemelerini sonlandırdı.