Kadınlar Pazarı projesi için güç birliği sağlandı

TAKİP ET

Yıllardır beklenen "Kadınlar Pazarı" projesi KTSO İl Kadın Kurulu tarafından yeniden gündeme getirildi

Kadın Girişimciler Karaman'da kamu yararına çalışan dernek ve vakıf temsilcileri ile bir araya geldi.

İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ahsen Toktay, dernek ve vakıf temsilcilerine "Kadınlar Pazarı" projesi hakkında bilgi verdi.

Karaman'da uzun yıllardır beklenen "Kadınlar Pazarı" projesinin en kısa zamanda hayata geçirilmesi için güç birliği sağlandı. Kadın emeğinin değere ve kazanca dönüşeceği "Kadınlar Pazarı" projesi ile ilgili İcra Kurulu üyesi Ece Duru bir sunum yaptı.

Yıllardır beklenen "Kadınlar Pazarı" projesi KTSO İl Kadın Kurulu tarafından yeniden gündeme getirildi.

Karaman'da uzun yıllar önerilen fakat bugüne kadar yerel yönetimler tarafından sıcak bakılmayan proje Girişimci kadınlar Kurulu tarafından yeniden masaya yatırıldı.

Kurul Başkanı Ahsen Toktay ve İcra Kurulu üyeleri Karaman'daki dernek ve vakıf temsilcileri ile bir araya geldi. Fikir alışverişinde bulunulan toplantıda "Kadınlar Pazarı" projesi için güç birliği sağlandı.

 Oluşturulan komitenin önümüzdeki günlerde Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'yı ziyaret ederek, proje ile ilgili bilgi verileceği öğrenildi.

 Projenin hayat bulması halinde kadının emeği değere ve kazanca, Karamanlılar ise eksikliği hissedilen yerel çarşısına kavuşmuş olacak.