HIRSIZLAR SADAKA KUTUSUNU DA ÇALDI

TAKİP ET

Karaman kent merkezinde bir tuhafiyecide meydana gelen hırsızlık olayında esnafın giyim ürünlerinin yanı sıra sadaka kutusunun da çalındığı ortaya çıktı.

HIRSIZLAR SADAKA KUTUSUNU DA ÇALDI
  
Edinilen bilgilere göre Şamkapı Caddesi 71. Sokak üzerinde faaliyet gösteren Tuba Giyim adlı işyerinde önceki gece meydana gelen olayda kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından çeşitli kıyafetler çalındı.
    “SADAKA KUTUSUNU GÖTÜRDÜLER”
    Sabah işyerine gelerek dükkanını açmak isteyen 36 yaşındaki Recep Alper, kapısının camlarının kırıldığını gördü. İşyerine giren esnaf 5 adet monto kaban, 5 adet pantolon takımları ve kazaklardan oluşan giysilerin çalındığını gördü. Alper ayrıca kasaya da dadanan hırsızların para bulayınca içerisinde madeni paralardan oluşan ve 30 TL civarında olduğu tahmin edilen sadaka bağış kutusunun da çalındığını anlayınca durumu polise bildirdi.
    Polis olay yerine gelerek işyerinde inceleme başlatırken olayla ile ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi. Esnaf, bu durum üzerine aydınlatması da olmayan cadde için yetkililerden hem aydınlatma direği hem de bir mobese kurulmasını talep etti.