Evden Eve Taşınma Hizmetinin Ücreti Nasıl Hesaplanır?

TAKİP ET

Evden Eve Taşınma Hizmetinin Ücreti Nasıl Hesaplanır?
Yeni bir eve ya da ofise taşınacaksanız ne kadar bütçe ayırmanız gerektiğini bilmelisiniz. Evden eve taşımacılık fiyatları konusunda basit bir araştırma yaptığınızda karşınıza çok farklı rakamların çıkacağı bir gerçek! Nakliyat konusunda firmalar oldukça farklı rakamlar sunabiliyor ve hatta kimi zaman sunulan fiyatlar arasında bir uçurum oluyor. Ancak bu durum gayet makul bir ücretle eşyalarınızın taşınmasını sağlayamayacağınız anlamına gelmez. Sadece doğru platformlardan fiyat hesaplamasının yapılmasını sağlamalısınız. 
Bu doğru platformlara değinmeden önce fiyat hesaplamalarında hangi faktörlerin etkili olduğunu ele alalım. Öncelikle kaç odalık bir evden taşınacak olmanız önemlidir. Çünkü oda sayısı, ne kadar eşyanın taşınacağı noktasında da fikir verir. 1+1 bir evden taşınacak olanlar ile 3+1 evden taşınacak olanların aynı rakamlarla ödeme yapması mümkün olmaz. Oda sayısı arttıkça, evden eve taşımacılık için ayrılması gereken bütçe de yükselir. 
Fiyatta etkili olan bir diğer unsur da iki ev arasındaki mesafedir. Farklı bir semte ya da farklı bir şehre taşınacağınız zaman daha yüksek rakamlardan oluşan fiyatlarla karşılaşmanız gayet normal bir durum. Ancak aynı şehirde ya da aynı semt içerisinde ev değişikliği yapanlar haliyle çok daha düşük fiyatlarla karşılaşırlar. Yakıt ücretleri de toplam fiyata dahil ediliyor. Bu nedenle evler arasındaki mesafe, taşınacak olan kişilerin ödemesi gereken ücret üzerinde de belirleyici olabiliyor. 
Evinizi kaç kişilik bir ekibin taşıyacağı da yine fiyatı etkileyen faktörlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Kalabalık bir ekiple taşınma işleminin yapılması, çok daha kısa sürede taşınabileceğiniz anlamına gelir. Bu durumda fiyat bir miktar yükselebilir. Daha az sayıda ekip ile taşınacak olanlar ise daha düşük rakamlarla ödeme yaparlar. 
Peki, sabit fiyat garantisi eşliğinde en uygun rakamlarla taşınmanın bir yolu yok mu? Bunun yolu çok basit çünkü Rahat Taşın internet sitesine tıklamanız durumunda online evden eve nakliye fiyatı hesaplama işleminin anında yapılmasını sağlayabiliyorsunuz. Fiyat sabit olduğundan ekstra bir bütçe ayırmanız gerekmiyor. Aynı zamanda profesyonel ekipler tarafından eşyalarınızın taşınmasını sağlayabiliyorsunuz. 1500 TL’den başlayan sabit fiyatlarla eşyalarınızın taşınmasını sağlamanız işte bu kadar kolay oluyor.