El Blenderı ile Mutfakta Harikalar Yaratın!

TAKİP ET

Günümüz dünyasında hızlı ve pratik ürünler ve uygulamalar gittikçe yaygınlaşmaya başlamıştır. Özellikle yoğun iş temposu nedeniyle az emek vererek kısa sürede çok iş yapabilmek önemli hale gelmiştir. Bu nedenle mutfakta zaman geçirmeyi seven hemen herkes blender seti ürünlerini kullanır. Siz de az enerjiyle çok iş yapmayı tercih edenlerdenseniz el blender seti sizin için vazgeçilmez bir mutfak gereci olmaya aday. El blender fiyatları ise modele ve markaya göre değişir.

Mutfaktaki Pratik Dostunuzla Tanışın

Mutfağınızın belki de en pratik ürünüyle hemen her şeyi tek tuşla yapabilirsiniz. Haşlanmış sebzeleri püre haline getirmek, çorbalarınızı veya muhallebinizi pürüzsüzleştirmek gibi işlemler için kullanılan çubuk blender, ucunda kesici bıçak bulunan çelik bir çubuktur. El blenderın motorlu üst bölümünün ucuna bu çelik çubuğu takarak, hız ayarlama tuşlarını kullanabilir ve dilediğiniz malzemeyi kolay şekilde parçalayabilirsiniz. Mutfaktaki en pratik yardımcınız bu muhteşem parçalayıcı ürünle pek çok yiyecek ve içeceği kolayca hazırlamanız mümkün.

El Blender ile Neler Yapılır?

Çorbalarınızı pürüzsüzleştirebilir, fındık, ceviz ve badem gibi kuruyemişleri kolayca parçalayabilirsiniz. Ayrıca el blender sos ve ezme hazırlamada da kullanılabilir. Kışın kullanmak için menemenlik domates sosunu pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Cipsler için baharatlı ve yoğurtlu dip soslar hazırlayabilir, meyveli süt yapmak için meyveleri parçalayarak üzerine süt ve buz ekleyip içeceğinizi hazırlayabilirsiniz. Ayrıca bu pratik ürün ile yoğurt ve suyu çekerek ayran da yapabilirsiniz. Krem şanti ve sütü çırparak tatlılarınız için kremalar yapabilirsiniz.  Soğuk kahve ve meyveli smoothieler de hazırlayabileceğiniz diğer soğuk içeceklerdendir. Kıyma ve dilediğiniz baharatları bir araya getirerek sucuk ya da köfte yapabilirsiniz. Sonra bu köfte ve sucukları buzdolabı poşetlerine koyarak ayrı ayrı paketleyerek dondurucuya atabilir ve ihtiyacınız olduğunda hemencecik çıkarıp kullanabilirsiniz. Haşlanmış patates, baharat, mayonez, yoğurt ve tuzu bu pratik üründen geçirerek Rus salatası yapmanız da mümkün. Ayrıca cevizli biber ezmesi, babagannuş gibi közlenmiş sebzeleri baharatlar ve zeytinyağıyla harmanlayarak çekebilir ve et yemeklerinin yanına lezzetli mezeler yapabilirsiniz. Böreklerinizin maydanozlu, peynirli ya da patatesli iç harcını da bu ürünle hazırlayabilirsiniz. Bebeğiniz için haşlanmış sebze ya da meyveler ile bebek bisküvisi ve sütü karıştırıp bu üründe çektirerek bebek maması yapmanız da mümkün.

El Blenderı ile Blender Seti Arasındaki Farklar

El blenderı tek başlıktan oluşan pratik ve az yer kaplayan bir mutfak gerecidir. Çelik çubuğun uç kısmı doğrayıcı, parçalayıcı ve ezici özelliğe sahiptir. İşte bu çelik çubuk ile pratik bir şekilde mutfaktaki doğrama ve parçalama işlemlerinizi kısa sürede yapabilirsiniz. Çok yer kaplamadığı için alandan da tasarruf etmenizi sağlar. Her ne kadar kullanım alanı sete nazaran daha kısıtlı gibi görünse de çok çabuk şekilde mutfaktaki sebze meyveleri parçalama, çorbaları pürüzsüzleştirme ihtiyaçlarınızı karşılar. Çok fazla kafa karıştırıcı parçaya sahip değildir. Kullanımı basittir. Blender seti ise parçalama, ezme ve karıştırma gibi işlevleri gerçekleştirmek için farklı farklı parçalara sahiptir. Kek çırpmak, krema ve muhallebileri çekmek ve sebze parçalamak gibi işlemler için kullanabileceğiniz daha komplike bir mutfak gerecidir. Ailenizin kalabalıklığına, sık misafir ağırlayıp ağırlamadığınıza göre parça sayısını artırmak isterseniz seti tercih edebilirsiniz. Ama aileniz kalabalık değilse ya da yalnızsanız daha basit ve pratik kullanım için çok az yer kaplayan el blender sizin için daha iyi bir tercih olabilir. Siz de mutfaktaki bu pratik yardımcınızla tanışmak isterseniz Koçtaş el blenderlarını inceleyebilir, geniş ürün yelpazesine sahip Koçtaş web sitesinden bütçenize en uygun blender fiyatlarına bakabilirsiniz. Koçtaş'ta her bütçeye göre tekli el blender fiyatları mevcuttur.