Dolmuş Şoförünün Örnek Davranışı Alkışı Hak Etti

TAKİP ET

Karaman'da son zamanlarda hat minibüslerinde içinde para ve ziynet eşyası bulunan çantaların unutulmasının ardından şoförlerin duyarlılığı ve örnek davranışları sayesinde vatandaşın yüzünü güldürüyor.

Geçtiğimiz günlerde 4-5 Nolu Beyazkent-Doğukışla hattında çalışan bir minibüste unutulan ve içinde altın ile para olan çantanın sahibine teslim edilmesinin ardından bu kez 1 ve 6 Nolu Otogar-Üniversite hattında çalışan bir minibüste içinde 100 bin liraya yakın para olan çanta unutuldu. Çantayı bulan minibüs şoförü, sahibine teslim edilmesi için içi para dolu çantayı Şehit Polis Erkan Kurşun Polis Merkezine teslim ederek yine örnek bir davranış sergiledi.

Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemalettin Canuylasi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "1 ve 6 Nolu Otogar-Üniversite minibüs işletmecisi esnafım Mehmet Ünlü bey ile birlikte minibüsünde unutulan bacımızın çantasını Çarşı Merkez Karakoluna teslim ettik. Çantasını dolmuşta unutan bayan kardeşimize çantası Polis Merkezinde ulaştırıldı. Esnafımı bu duyarlı davranışından dolayı tebrik ederek kendisini ödüllendirdik" dedi.