Boyacıoğlu'na Geçmiş Olsun Ziyareti

TAKİP ET

MHP Karaman İl Başkanı Mahmut Ünüvar, Taş Medreseliler Derneği Başkanı Mehmet Uçucu ve MHP’liler, Kazımkarabekir İlçe Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. 

Belediye Başkanı Boyacıoğlu’nun evinin önündeki park halindeki hafif ticari aracı gece bilinmeyen saatte kimliği belirsiz kişilerce kurşunlanmıştı. MHP yönetimi Boyacıoğlu’nu makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Taş Medreseliler Derneği’nden yapılan açıklamada, “Ülkücülük aşkıyla tutuşanların, imanla, inançla yananların, hudutu, sınırı ve zaman korkusu yoktur. Çünkü bu sevda zamana, mekâna, kalıplara sığdırılamaz. Biz sadece birbirimize tutunur, birlikte yanarız. Ateşimiz suyumuzu yakar, nefesimiz ise ateşi. Herkes anlayamaz bizi. Politikayı dava, davayı da sadece politika olarak görenlerden farklıyız biz. Biz, Allah’tan başka sahibi olmayanlarız. Herkes haddini bilecek. Şerefsizliği şeref sayan çakallara karşı her daim dik duracağız. Karanlık emelleri olanlar şunu iyi bilsin, bu olayın hesabı sorulacak” denildi. 

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ