Başkan Kalaycı'dan ANKARAMANDER'e Ziyaret

TAKİP ET

Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ettiler

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve beraberindeki heyet Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Son yapılan yerel seçimlerin ardından Karaman Belediye Başkanı seçilen Savaş KALaycı ve beraberinde MHP Genel Başkan Danışmanı Eğitim Koordinatörü Ali Güler, Karaman Baro Başkanı ve MHP İl Başkanı Oktay Yılmaz, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Kazımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu, Güneyyurt Belediye Başkanı Ahmet ARI, ilçe parti başkanları ve teşkilat üyeleri Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Veli Bozkır, yaptığı açıklamada, Karaman tadında son derece verimli bir sohbet ortamı yaşadık. Dernek Başkan Yardımcımız Feridun Erdoğdu, sekreter üye Ahmet Tek, muhasip üye Ayhan Akgöz, Yönetim Kurulu Üyemiz, İlhan Hatipoğlu'nun hazır bulunduğu sohbette, Karaman hayallerimizi paylaştık. Daha sonra birlikte yenilen yemeğin ardından konuklarımızı Karaman'a uğurladık. Nazik ziyaretleri için Karaman Belediye Başkanımız Sayın Savaş Kalaycı'nın şahsında tüm konuklarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.