AŞKIN GÖZYAŞLARI..

TAKİP ET

Son yılların çok konuşulan tasavvuf yazarlarından biri olan yazar Sinan Yağmur Karaman'da okuyucularla buluştu.

Karaman’a olan sevgisini her fırsatta dile getiren Yazar Sinan Yağmur son yıllarda çok satan “Aşkın Gözyaşları” adlı kitap serisini de okuyucuları ile imza gününde bir kez daha taçlandırdı.
    PROTOKOLÜ ZİYARET ETTİ
    Karaman Valisi Murat Koca ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamlarında ziyaret eden Yağmur, Vali ve Başkan’a keyifli sohbetlerin ardından kitaplarından takdim etti. Tur, sanat ve kültürel faaliyetlerinden de bilgiler aktaran Yazar Sinan Yağmur, Karaman’da Karamanoğlu Mehmety Bey’in şehrin girişindeki anıtları, Yunus Emre Camisi ve Türbesini de ziyaret etme fırsatı buldu.
ÜNİVERSİTE’DE SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ
    “Türkçemizin başkenti Karaman'dayız.”diyen Yazar Sinan Yağmur, Aşkın Gözyaşları 5 ve Yunus Emre kitabını da konuşma ve anlatma fırsatı buldu.
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde Yunus Emre söyleşisine katılan Yazar Sinan Yağmur burada akademisyenler ve öğrencilerin ilgi odağı oldu.
KMÜ’de  Kasım ayı ikinci hafta etkinliklerinde söyleşiye katılan Yazar Yağmur,  Sinema ve Tiyatro Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Sinan Yağmur ile Söyleşi ve İmza Günü’nde bir araya geldi. SKS 1 Nolu Konferans Salonunda gerçekleştirilecek etkinlikte Yazar Sinan Yağmur bilgi birikimlerini ve duyguları aktardı. Yağmur söyleşinin ardından salonda kitaplarını imzaladı. İmza günü öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.
Sinan Yağmur Kimdir. 1965 yılında Kapadokya ikliminde gözlerini açtı. Gördüğü rüya hayatının miladı oldu. Şehr-i Sevda adını verdiği rüyasındaki şehre gitmeliydi. Gönlünü açmak için senelerdir Konya’da yaşıyor. Çeyrek asırdır tasavvuf kokusu solumaya çalışıyor aşk fısıltılı kitaplarda.
Yayınlanmış eserleri: Tennure ve Ateş: Hz. Mevlâna, Her Anne Bir Melektir, Bilmezsiniz Ama Babalar da Ağlar, Cennetin Gülü Hz. Muhammed, En Sevgili Hz. Muhammed, Mesneviden Hikâyeler, Mesnevi Güldestesi, Mevlâna’dan Hikmetler, Mesneviden İnciler, Öğretmence Sevebilmek İnsanı, Minik Kalplere Dini Hikâyeler, Dede Korkut Hikâyeleri, Karagöz Ve Hacivat, Arkadaşım Hayvanlar, Tarihimi Çok Seviyorum, Aşkın Gözyaşları 1: Tebrizli Şems, Aşkın Gözyaşları 2: Hz. Mevlâna, Aşkın Gözyaşları 3: Kimya Hatun, Aşkın Meali: Yusuf İle Züleyha, Kerbela Aşk’a Belâ: Hz. Hüseyin, Aşkın Gözyaşları 4: HAMUŞ, Aşkın Gözyaşları 5: Yunus Emre.