Ali Özarslan 4. TOKİ'ye Muhtar Adayı Oldu

TAKİP ET

Karaman'da pazar esnaflarından Ali Özarslan, yeni yerleşim yerlerinden olan Yunus Emre Mahallesi'nden muhtar adayı oldu.

Karaman merkez de Urgan Mahallesinden ayrılan ve mahalle statüsü kazanan Yunus Emre Mahallesi muhtarını seçmeye hazırlanıyor. 1 Mart'ta muhtarlık seçimi yapılacak mahallede muhtar adayları belli olmaya başladı. Karaman'da pazar esnaflarından Ali Özarslan, Yunus Emre Mahallesine muhtar adaylığını açıklayan ilk isimlerden oldu.

"Yapacağımız çok önemli projeler var"

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Ali Özarslan, 24 saat kapısı ve telefonu açık bir muhtar olmak için bu göreve talip olduklarını ifade etti. Her zaman mahallenin yanında olacaklarını dile getiren Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Ali Özarslan, “Mahallemizin gün yüzüne çıkmayan sorunlarının çözümü ve gelişiminin daha da hızlanması için muhtarlık yolunda mahalle sakinlerimizden destek bekliyorum. Yapacağımız çok önemli projeler var. Vatandaşımızın her türlü isteğine cevap verecek önemli atılımlar yapacağız. Birinci elden sorunları takip ederek, çözümü için takipçi olacağız” şeklinde konuştu.