ALİ GÜLER'İN KIZI DÜNYA EVİNE GİRDİ

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Karamanlı hemşerimiz Ali Güler’in kızı Ezgi Güler, dünya evine girdi. Ankara Gölbaşı’ndaki Akalın Sports’da gerçekleşen düğünde misafirleri Hülya-Ali güler ve Ülfet-Seçkin Duygu çiftleri karşıladı. Siyaset ve iş dünyasından yoğun katılımın gerçekleştiği düğüne; MHP Genel Sekreter Yrd. ve Bursa Mv. Hidayet Vahapoğlu, TBMM İçişleri Komisyon Başkan Vekili Antep Mv. Sermet Atay, MHP MYK Üyeleri Kadir Şekerci, Necmi Yıldırım, Hacettepe Üni. Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Derviş Kılınçkaya, aynı enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Seyfi Yıldırım, ANKARAMANDER Başkanı Veli Bozkır, Başkan Yardımcısı M. Feridun Erdoğdu, E. Tuğgeneral Ömer Mimiroğlu katıldı.

Ayrıca; Karaman teşkilatını temsilen merkez ilçe ve ilçe başkanlarından Mahmut Ünüvar, Kasım Tunç, Davut Erduru, Emin Çetiner, İbrahim Bardakçı ile Mv. Adayı Turan Şener, Ali Güler’in bu mutlu gününde yanında yer aldılar. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle düğün davetine iştirak edemeyen MHP genel başkanı Devlet Bahçeli çelenk göndererek Ezgi-Çağlayan çiftini tebrik etti. Çelenk gönderenler arasında işadamı İhsan Duru’da yer alırken, Anıtkabir Derneğini temsilen Güler Demirci, Berikan ve Akçağ yayınevlerinin sahipleri, Kültür Bakanlığı’ndan hemşerimiz Mustafa Çalışkan, gelin Ezgi hanımın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ndeki yönetici ve arkadaşları ile Damat Çağlayan Bey’in işyeri olan TAİ'den yönetici ve arkadaşları da düğünde yerlerini aldı.

Düğün salonunda kıyılan nikâhla dünya evine giren Ezgi-Çağlayan çifti misafirlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Karaman’da Uyanış Gazetesi olarak aile büyüklerine hayırlı olsun dileklerimizi sunar, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.