Karamanlı sporcuların ulusal ve uluslar arası arenalarda elde ettiği başarıların yansımaları giderek sürüyor.
Karaman’da tekvando sporcunda sporcu yetiştiren Antrenör Sadullah Bacaksız, bugünlerde minikleri şampiyonaya hazırlıyor.
Geçtiğimiza aylarda Taekwondo Festivali’nde Karaman’ı temsil eden 3 sporcudan Sadullah Bacaksız Bronz Madalya kazanarak büyük bir başarı elde etmişti.
Yine Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından organize edilen ve 2. Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonası, 3. Avrupa Para-Taekwondo Şampiyonası ile 1. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’ndan oluşan 'Tekvando Festivali' ile 66 ülkeden yaklaşık 1400 sporcunun katılımıyla Antalya/Belek’te düzenlenen ve toplam 6 gün süren 3 organizasyona Türk sporcular tarafından damga vurulmuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: