İsmet Paşa Caddesi'ndeki AK Parti Seçim bürosu önüne gelen M.U.G, buradaki malzemelere zarar vererek parti afişlerini parçaladı. O sırada bölgede bulunan bekçiler, şüpheliyi yakaladı.
Hakkında mala zarar verme ve cumhurbaşkanına hakaret suçundan şikayetçi olunan zanlı, polis merkezinde verdiği ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
AK Parti Karaman İl Başkanı Avukat Murat Öztürk, yaptığı açıklamada, “Partimizin stantlarına saldırıp Cumhurbaşkanımıza hakaret eden şahsın bu davranışları görgü tanıkları ve mobese kayıtlarıyla sabit. Şahıstan şikayetçi olduk ve tahkikatın takipçisi olacağız. Bu ve benzeri hareketlerle şehrimizde sükûnet içerisinde geçen seçim sürecine gölge düşürmek isteyen, toplumu germek ve kargaşa çıkarmak isteyen kişiler maalesef çıkıyor. Karaman’ın ferasetli insanları bu provokasyon ve tahriklere kapılmayacağından şüphemiz yok. Bu saldırıyı yapan kişinin ana muhalefet partisi CHP üyesi olması da ayrıca dikkat çekicidir. Artık bu tip provakatif eylemlerle değil seçimin sandıkta kazanılabileceğini öğrenmemiz lazım. Demokrasiyi hazmetmemiz lazım.” dedi.
AK Parti Karaman İl Başkanı Öztürk AK Parti Standına yapılan saldırıyı kınadı
AK Parti Karaman İl Başkanı Avukat Murat Öztürk, AK Parti standına yapılan saldırıyı kınadı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: