AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır, Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu ile partili üyeler katıldı.
AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan toplantıda yaptığı konuşmada 2023 seçimlerine yoğun bir şekilde hazırlandıklarını tüm teşkilatlar olarak seçmen ziyaretlerine devam ettiklerini, Karaman’da 2021’in Eylül ayından itibaren bugüne kadar 50 bin seçmeni evlerinde ziyaret edip sorun ve şikayetlerini dinlediklerini yıl sonuna kadar da seçmen ziyaretlerine devam ederek tüm seçmene ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır’da konuşmasında, “İstifalar nedeniyle ilçe teşkilatımızda bir boşalma olmuştu. Bu boşalmadan dolayı Genel Merkezimizce yapılan çalışma kapsamında bu görev tarafıma tevdi edildi. Bizde bu görev bize verildikten sonra çalışmalarımıza başladık. Arkadaşlarımızla görüştük. Hatta hiçbir partinin yapmadığı tüm üyelerimize mesaj göndererek Yönetim Kurulunda yer almak isteyenlerin başvurularını beklediğimizi duyurduk. Başvurular sonunda değerlendirmeler yapıldı ve bu değerlendirmeler sonunda Yönetim Kurulumuz oluşturuldu. Kanuni formaliteyi yerine getirdik. Biz listede ismi olsun olmasın tüm arkadaşlarımızla birlikte 2023 yılına çok sıkı bir şekilde hazırlanacağız. Bizimle birlikte bu yolda yürümek isteyen tüm arkadaşlarımıza gönlümüzde, kapımızda açık” dedi.
AK Parti'nin Mustafa Bayır Başkanlığı'ndaki yeni Merkez İlçe Yönetiminde şu isimler yer aldı.

Yorumlar
Kalan Karakter: