7 Haziran Genel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de Milletvekili aday adaylığı müracaatları dün sona ererken, Karaman’dan 6 müracaatın yapıldığı öğrenildi.
Gazetemiz baskıya girdiği saatlerde MHP’de İsmet Hatipoğlu, Mehmet Alagöz, Mehmet Ural, Mustafa Köpüklü, Nurgül Koçdayı ile son günlerde ismi ortaya çıkan Cahit Cenk’in aday adylık müracaatı yapması ile aday adayı sayısı 6 oldu. Ahmet Koçak ve Hamza Koçak’ın aday adaylığı müracaatı yapmadıkları öğrenildi.
Bu arada eski Karaman Milletvekili Dr. Hasan Çalış da dün Antalya’dan aday adaylığı müracaatı yaptı.
MHP’de bu hafta sonu yapılacak olan Büyük Kongre sonrasında aday belirleme çalışmalarını hızlanacağı ve Nisan başında da netleşeceği öğrenildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: