Vali Tuncay Akkoyun, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99’uncu yıl dönümünde Garnizon ve Polis Şehitliği’ni ziyaret ederek vatan için can veren şehitlerimizin ruhlarına dualar etti.
Ziyarete Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İhsan Akdoğan, Vali Yardımcıları ve kurum amirleri de katıldı.
29 Ekim’de bu vatanın gerçek sahipleri şehitlerimiz unutulmadı
Türkiye Cumhuriyetini 99 yıldır ilelebet payidar kılan ve bu uğurda canlarından vazgeçen şehitlerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde yine unutulmadı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: