Sarıveliler’e bağlı Dumlugöze Köyünde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Kardelen Hasat’ şenliklerinin 20.’si 29 Mayıs 2016 Pazar günü gerçekleştirildi
Şenliğe Garnizon Komutanı Sedat Türk, Belediye Başkanı Hayri Samur, Göktepe Belediye Başkanı Sayın Osman Talay, İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Şenliğe katılan Belediye Başkanı Hayri Samur, Dumlugöze halkıyla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, birlik ve beraberliğimiz için bu tür şenliklerin önemli olduğuna dikkat çekti.
Dumlugöze Köyü Kardelen Şenliği, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Protokol konuşmaların ardından çeşitli halk oyunları oynandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: