Önceki gün de İbrahim Bey İlkokulu öğrencileri ve Anasını öğrencileri ile birlikte fidanları toprakla buluşturdular.
TEMA Karaman İl Temsilcisi Halil Başkalkan konu ile ilgili yaptığı açıklamasında;
“Heyecanla geldiler Sahaya, öğretmenim diye başladılar, amca, dayı, dede, teyze, ablaya döndü hitaplar, dikkatlice dinlediler İl Temsilcimiz Halil Başkalkan’ın fidan dikim tarifini öğretmenleri başlarında dağıldılar sahaya.
O minik elleriyle fidanlara sarılışlarını görseniz, dikmek için çabalarını görseniz gözleriniz dolar. Böyle güzel bir gün yaşattı İbrahim Bey İlkokulu ve Anasınıfı öğrencileri.
Öncelikle yüreğinize sağlık çocuklar ve değerli öğretmenlerimiz, velilerimiz ve Okul Müdürümüz. Tabi ki ayrı bir parantez de Temsilci Yardımcılarımız Nazan Küçük, Serpil Yıldırım Öğretmenimiz. Gönüllümüz Ahmet Eşmekaya ve Genç TEMA dan Melek ve Kenan’a da çok teşekkürler ediyorum, BiFA’ya da daima yanımızda oldukları için sağ olun var olun diyoruz. Biz yaşamak için yaşatmaya çalışırken bu topraklarda Umut Yeşertiyoruz” dedi.
GÜNCEL
Yayınlanma: 18 Mart 2025 - 13:37
Öğrenciler TEMA Etkinliğinde Fidan Diktiler
Karaman TEMA İl Temsilciği tarafından başarı ile yürütülen özellikle öğrencilerle birlikte Fidan Dikimi çalışmaları aralıksız sürüyor.
GÜNCEL
18 Mart 2025 - 13:37
İlginizi Çekebilir