Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliğine Tuşat Seçildi

TAKİP ET

Türk Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği(TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası Karaman 47. Dönem İl Temsilciliği seçimi yapıldı. 

Seçime tek listeyle girilmiş olup, seçim sonucunda Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Karaman İl Temsilciliği ve Delegeliğe İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevli Ziraat Mühendisi  Rıdvan Tuşat ve İl Temsilci Yardımcılığına ise yine İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden Ziraat Mühendisi Mikail Duman seçildi. 

Seçim sonrasında üyelere hitap eden Rıdvan Tuşat "Desteklerini bizden esirgemeyen tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Üyelerimiz tarafından verilen görevin önemi ve sorumluluğunu iyi biliyoruz. Elimizde taşıdığımız bu bayrağı daha yükseğe çıkarma gayreti içerisindeyiz. Tüm siyasi mülahazalardan uzak bir tutum ve davranışla, herkese eşit mesafede durarak tüm ziraat mühendislerinin kendini ZMO’na ait hissedebileceği bir yönetim anlayışı içerisindeyiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Odamızın ilkeleri doğrultusunda Karaman’ın en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olarak mesleğimizin onuru, itibarı ve daha ileriye taşınması, meslek ve meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü ve  toplum yararına olan çalışmalarımız ve gayretlerimiz devam edecektir. Ülkemizin terör belasından kurtulması, güçlü bir Türkiye olması, halkın refah ve huzur içinde yaşaması temennimizdir.” dedi.