Zenginoğlu ve Aydın'ın Cezaları Belli Oldu

TAKİP ET

11 Şubat Pazar günü Karaman Yeni Stadyumunda oynanan Karaman Futbol Kulübü-İskenderunspor A.Ş. 2. Lig kırmızı grup müsabakasında rakip takım mensubuna yönelik hakareti nedeniyle TFF Disiplin Kurulu'nca Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Karaman FK Kulüp Müdürü Hüseyin Zenginoğlu ile Karaman FK tribünlerine yönelik hakaretleri nedeniyle PFDK'ya sevk edilen İskenderunspor A.Ş. antrenörü Sinan Aydın'ın cezaları belli oldu.

PFDK Karaman FK Kulüp Müdürü Hüseyin Zenginoğlu’na bir resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı getirirken 4.500 lira da para cezası verdi.

İskenderunspor A.Ş. antrenörü Sinan Aydın’a ise ihraç öncesi ve ihraç sonrası rakip takım tribünlerine yönelik hakaretleri nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 13.500 lira para cezası verirken ayrıca Sinan Aydın’ın tedbire uymama eylemi nedeniyle 4 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 39 bin liralık para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.



Hüseyin Zenginoğlu Karaman Futbol Kulübü İskenderunspor Sinan Aydın ceza PFDK