Yurdakul İlçeleri Ziyaret Etti

TAKİP ET

Karaman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Serkan Yurdakul, hizmet başkanları ile birlikte Sarıveliler ve Başyayla ilçelerinde bulunan sağlık tesislerini ziyaret ettiler. 

Bölgede hizmet veren sağlık çalışanlarımızla ayrı ayrı düzenlenen toplantılarda bir araya gelerek, İlçelerin sağlık hizmet yapısını  masaya yatırdılar. İl Sağlık Müdürü, bölgede görevli personel ve yöneticilerle bölge sağlığı adına yapılması planlanan projeler konusunda fikir alışverişinde bulundular.
Karaman Merkezde olduğu gibi İlçelerde de sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek, ihtiyaçları ve sorunları tespit etmek amacıyla birim birim değerlendirme ve istişare toplantıları yaptıklarını vurgulayan İl Müdürü Yurdakul; “Karaman sağlığı adına hizmet sunan her birim bizler için önemlidir. Merkezde vermekte olduğumuz kaliteli hizmetimizi ilçelerimizde de vermek adına çalışıyoruz. Bizim çalışmalarımız hep bu doğrultuda ilerleyecektir. Bu nedenle bütün çalışanlarımızı dinleyelim, bütün birimlerimizle bir araya gelelim ve daha kaliteli hizmet vermek adına yaşanılan aksaklıkları konuşalım istedik. Bölgemiz sağlık kuruluşlarının yöneticileri önderliğinde ortaya konulmuş vizyonları görmek de bizleri mutlu etti’’ dedi.
İl Müdürü Yurdakul’a bölge ziyareti esnasında İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emre Ay, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aykut Emre Yıldırım, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özçelik, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Cemal Korkmaz, Uzman Batur İlyas Kapıdaş eşlik etti.




karaman sağlık