"Yunusça Bakmak" Fotoğraf Yarışmasına Başvurular Devam Ediyor

TAKİP ET

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu 'Yunusça Bakmak Fotoğraf Yarışması'na başvurular devam ediyor.

Larende Fotoğraf Derneği organizasyonunda, Saray SE-K-A-SAR Vakfı sponsorluğu, Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Yunus Emre’nin felsefesini konu alan ve toplam 54.000 TL ödüllü TFSF Onaylı ulusal fotoğraf yarışmamıza başvurular devam ediyor. 
Başvuruların 2 Ekim'de sona ereceği öğrenildi. Fotoğrafa ilgi duyan tüm amatör ve profesyonellerin katılımını bekledikleri bildirildi.
Yarışmanın amacı; Türk dili ve medeniyetinin temel taşlarından biri olan Karamanlı Yunus Emre’nin Türkçe ile işlemiş olduğu şiirleriyle din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin tüm insanlığa seslenmiş olması sebebiyle Yunus Emre’nin felsefesinde yer alan sevgiyi fotoğraf sanatı ile görselleştirerek görsel bir arşiv oluşturmak ve bunu geleceğe miras olarak bırakmaktır. Yarışmanın konusu; Yunus Emre ve Felsefesidir.
Yarışmayla ilgili detaylı bilginin https://tfsfonayliyarismalar.org/tr/yarisma/detay/yunusca-bakmak-fotograf-yarismasi-tr adresinden öğrenilebileceği belirtildi.