Yüksek Öğrenim Öğrencilerine Yönelik Pandemi Toplantısı Gerçekleştirildi

TAKİP ET

Karaman'da pandeminin seyri ile birlikte, yükseköğrenim öğrenci yurtlarında yürütülecek olan koronavirüsle mücadele çalışmaları, alınacak olan tedbirler ve yüz yüze eğitimin başlamasıyla öğrencilerde vaka ve temaslı tespitleri durumunda izlenebilecek yol haritasının belirlenmesi amacıyla bir toplantı düzenlendi.

Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun’un başkanlığında gerçekleşen toplantıya Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Genel Sekreter V. Doç Dr. Ziyaeddin Kırboğa, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof Dr. Oktay Talaz, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür V. Doç. Dr. Sefa Usta, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Erol Yüksel, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Müdürü Yakup Koçak’ın yanı sıra Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ilgili birim müdürleri ve yüksek öğrenim öğrenci yurtları müdürleri katılım sağladı.

Karaman İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, öğrencilerin pandemi sürecinde barınma ihtiyaçları, öğrenciler için düzenlenecek aşı kampanyaları, pandemi süresinde alınacak önlemler masaya yatırıldı.

Toplantı sonucunda kurumlar arası istişareler sağlanmış olup iş birliği içerisinde çalışılmasına karar verildi.